Ο Brad Pitt αποκάλυψε το σενάριο της ταινίας με θέμα την F1 που πρωταγωνιστεί

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο περιθώριο του GP του Silverstone, πραγματοποιήθηκαν και γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας που ετοιμάζει ο Brad Pitt, με τον αστέρα του Χόλυγουντ να αποκαλύπτει και το βασικό σενάριο της ταινίας.

Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής, με την σκηνοθεσία να την έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick). Στην ταινία της Apple Original Films, ο Pitt υποδύεται έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό -που θα τον υποδυθεί ο Damson Idris– ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες.

Όπως είπε ο Pitt:

Στη ταινία υποδύομαι τον Sonny Hayes που αγωνιζόταν στη δεκαετία του 1990. Είχα ένα φρικτό τρακάρισμα. Εξαφανίστηκα και μετά αγωνιζόμουν σε άλλα πρωταθλήματα.

Ιδιοκτήτης της ομάδας, που τον υποδύεται ο Χαβιέ Μπαρδέμ, είναι φίλος μου, με την ομάδα να βρίσκεται στη τελευταία θέση και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ βαθμούς. Στην ομάδα υπάρχει ένας νεαρός πιλότος φαινόμενο, τον οποίο υποδύεται ο Damson Idris. Ο χαρακτήρας μου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στους αγώνες αντοχής του Le Mans και της Daytona.

Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pit, Plan B Entertainment. Σεναριογράφος είναι ο Ehren Kruger. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990. Ο Pitt είπε για τον Hamilton:

Ο Lewis είχε πραγματικά την πρόθεση να σεβαστούμε το άθλημα και να δείξουμε αυτό που είναι. Ως πολίτης, δεν είχα ιδέα τι χρειάζεται για να είσαι οδηγός. Η επιθετικότητα, η επιδεξιότητα, είναι καταπληκτικοί αθλητές και τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό για όλους εκεί έξω, σε όλες τις κατηγορίες.

Όλες οι ομάδες έχουν ανοίξει τις πόρτες του για εμάς. Η FIA και η Formula 1 είναι πραγματικά δίπλα μας και είναι πραγματικά καταπληκτικοί που μας έδωσαν την δυνατότητα να κάνουμε αυτή τη ταινία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...