Η Czinger αποκάλυψε το 21C V Max

Σχετικά άρθρα

Στο περσινό Pebble Beach, η Czinger ανακοίνωσε την V Max έκδοση του 21C, η οποία έκανε χθες το ντεμπούτο της στην Ευρώπη στο Goodwood Festival of Speed. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα νέο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο η εταιρία αποκαλεί Golden State of Mind, και αυτό παραπέμπει στο χαρακτηριστικό λουλούδι από την πολιτείας καταγωγής της Czinger, την παπαρούνα της Καλιφόρνια, όντας ένας φόρος τιμής στη γενέτειρα της μάρκας.

Το 21C V Max είναι η έκδοση κορυφαίας ταχύτητας του πρώτου αυτοκινήτου παραγωγής του Czinger, του 21C, με την ειδική έκδοση να διαθέτει ένα νέο bodykit, που στοχεύει στη μέγιστη τελική ταχύτητα.

Μηχανικά, χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που αναπτύχθηκε από την ίδια την εταιρεία, το οποίο διαθέτει έναν twin-turbo 2,88-λίτρων flat crank V8 κινητήρα με όριο περιστροφής της 11.000 σ.α.λ, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε τροχό του εμπρός άξονα και αποδίδει 1.350 άλογα.

Η εταιρία ισχυρίζεται πως το 21C V Max είναι ο ηγέτης στη κατηγορία του στην επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα, 0-402-0 χλμ/ώρα και στο 400άρι, με 1,9 δευτ., 27,1 δευτ., και 8,1 δευτ. αντίστοιχα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 407 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...