Λονδίνο: Η αστυνομία κατάσχεσε μια Aston Martin V12 Speedster λόγω παράνομου παρκαρίσματος

Σχετικά άρθρα

Ακόμα κι αν έχεις αυτοκίνητο που η αξία του φτάνει σχεδόν το 1 εκατομμύριο ευρώ πρέπει να τηρείς του νόμους και ο ιδιοκτήτης αυτής της Aston Martin V12 Speedster πρέπει να πήρε το μάθημα του, μιας και η αστυνομία του Λονδίνου το κατάσχεσε, επειδή ήταν παρκαρισμένο παράνομα, απομακρύνοντας το από το σημείο με χρήση γερανού.

Το V12 Speedster είναι ένα “ασυμβίβαστο διθέσιο” αυτοκίνητο που βασίζεται σε ένα αλουμινένιο σασί που συνδυάζει μέρη των DBS Superleggera και Vantage, έχοντας σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Φορά ενεργή ανάρτηση με τρία διαφορετικά modes λειτουργίας, μονομπούλωνες σφυρήλατες ζάντες 21″ και carbon-κεραμικά φρένα με δίσκους 410 mm μπροστά και 360 mm πίσω.

Μηχανικά φορά τον V12 twin-turbo 5,2-λίτρων κινητήρα των DB11 και DBS απόδοσης 700 ίππων με 753 Nm ροπής. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων της ZF, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Στο εσωτερικό συναντάμε carbon διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένιες λεπτομέρειες, ενώ αντί για παραδοσιακό ντουλαπάκι συνοδηγού, συναντάμε μια αφαιρούμενη δερμάτινη τσάντα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...