Ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq

Σχετικά άρθρα

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Scala και Kamiq παρουσίασε σήμερα η Skoda, με τα μοντέλα να αποκτούν επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα -διαθέσιμα και με τεχνολογία matrix LED-, νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέα πίσω φώτα, νέες ζάντες, νέα διακοσμητικά, ενώ προσφέρονται σε 9 εξωτερικά χρώματα, ανάμεσά τους και τα νέα Steel Grey και Phoenix Orange.

Στο εσωτερικό υπάρχει επανασχεδιασμό ταμπλό, αυτόματος κλιματισμός, με την Skoda να χρησιμοποιεί περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά για τις ταπετσαρίες, τα πατάκια, το δάπεδο, τα πλαίσια στις πόρτες και την επένδυση της οροφής.

Οι εκδόσεις Monte Carlo διαθέτουν ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό LED στο βασικό εξοπλισμό, μαζί με αρκετές σπορ πινελιές, με τα σπορ μπροστινά καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα να παρέχουν μεγαλύτερη πλευρική στήριξη.

Επιπλέον υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 8″ ή 10,25″, οθόνη αφής 8,25″ ή 9,2″, 2 θύρες USB-C 15 Watt, θήκες για smartphone στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων, εννέα αερόσακοι και το σύστημα Crew Protect που κλείνει αυτόματα όλα τα παράθυρα και σφίγγει τις μπροστινές ζώνες ασφαλείας αν εντοπίσει επικείμενη σύγκρουση.

Μηχανικά τα αυτοκίνητα προσφέρονται μόνο με κινητήρες βενζίνης, με τον 1.0 TSI να αποδίδει 95 και 115 άλογα, με την πρώτη έκδοση να συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και την δεύτερη είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με 7-τάχυτο αυτόματο DSG.

O 1.5 TSI παράγει 150 άλογα και συνδυάζεται και αυτός είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με 7-τάχυτο αυτόματο DSG.

Για το Scala, η Skoda δημιούργησε μια νέα ανάρτηση που ενισχύει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά. Και τα δύο αυτοκίνητα μπορούν να παραγγελθούν με πιο σπορ ανάρτηση που φέρνει το Scala πιο κοντά στο δρόμο κατά 15 χιλιοστά, ενώ το Kamiq χαμηλώνει κατά 10 χιλιοστά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...