41.600 λίτρα νερού χρειάστηκαν για να σβήσει η φωτιά ενός ηλεκτρικού Chevrolet Bolt EV

Σχετικά άρθρα

Τα χαράμματα του περασμένου Σαββάτου, στη πόλη Great Hill Estates στο Wareham της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, ένα Chevrolet Bolt EV, που δεν βρισκόταν υπό φόρτιση, πήρε εντελώς ξαφνικά φωτιά και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αφού αρχικά έσβησαν την φωτιά, είδαν πως αυτή αναζωπηρώθηκε μετά από 30 λεπτά.

Έτσι έριξαν περισσότερα από 41.600 λίτρα νερού (11.000 γαλόνια), επί τρεις ώρες, για να διασφαλίσουν πως έσβησε η φωτιά από την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί και το ευτυχές ήταν πως το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε εξωτερικό χώρο και όχι στο γκαράζ και έτσι δεν πήρε φωτιά το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Το συγκεκριμένο Bolt EV διέθετε προβληματική μπαταρία, με την Chevrolet να το έχει ανακαλέσει, αλλά ο ιδιοκτήτης είπε πως δεν είχε γίνει η αντικατάσταση της μπαταρίας, αφού η Chevrolet τον ενημέρωσε πως δεν υπήρχαν διαθέσιμες μπαταρίες και έτσι περίμενε μέχρι να έρθουν για να πάει να κάνει την αλλαγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...