Nissan Skyline Nismo με 420 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Nissan παρουσίασε επίσημα σήμερα την Nismo έκδοση του Skyline, που θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 1.000 μονάδες, όλες για την αγορά της Ιαπωνίας.

Κίνηση παίρνει από τον V6 twin-turbo 3.000 κ.εκ κινητήρα του νέου Z Nismo απόδοσης 420 ίππων, με την ροπή του να φτάνει στα 550 Nm. διαθέσιμη από τις 2.000 έως τις 5.200 σ.α.λ.

Επίσης διαθέτει πιο σκληρή ανάρτηση, νέο bodykit, μεγάλα φρένα και βελτιώσεις στο πλαίσιο. Υπάρχουν τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Standard, Sport και Sport+, ζάντες Enkei 19 ιντσών, σπορ ανάρτηση και στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες και σουέτ επενδύσεις, όπως και Recaro καθίσματα.

Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, τις Nismo και Nismo Limited, με τις τιμές τους στην Ιαπωνία να ξεκινούν από τα 7.880.400 γεν (50.135 ευρώ) και 9.479.000 γεν (60.305 ευρώ) αντίστοιχα.

Η Nismo Limited είναι διαθέσιμη σε μόλις 100 μονάδες και διαθέτει ματ βαμμένες ζάντες, ειδικό ταμπελάκι με το όνομα του ανθρώπου που συναρμολόγησε τον κινητήρα, ειδικό σήμα και ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...