Επίσημο: Nissan Z Nismo με 420 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την Nismo έκδοση του νέου Z, με το μοντέλο να παίρνει κίνηση από τον twin-turbo 3.000 κ.εκ κινητήρα που αποδίδει 420 άλογα, με την ροπή του να φτάνει στα 520 Nm, διαθέσιμη από τις 2.000 έως τις 5.200 σ.α.λ.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Υπάρχουν ζάντες Rays 19″ που φορούν ελαστικά Dunlop SP Sport Maxx GT600, με την Nissan να προχωρά σε μια σειρά βελτιώσεων με στόχο τη βελτίωση των συστημάτων ψύξης και της αύξησης της κάθετης παραγώμενης αεροδυναμικής πίεσης.

Υπάρχει νέο bodykit, βελτιωμένη ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα με δίσκους μπροστά και πίσω, βελτιώσεις στο πλαίσιο, που όλα αυτά κάνουν το Z Nismo να είναι 2,5% πιο “σκληρό” από το Z, ενώ παράλληλα έχει πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν Recaro καθίσματα, ψηφιακός πίνακας οργάνων, δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις, με το αυτοκίνητο να εφοδιάζεται και με το πρόγραμμα Sport+, ενώ είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα, τα: Passion Red TriCoat, Brilliant Silver, Black Diamond Pearl, Everest White Pearl TriCoat και Stealth Gray.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...