Τα ηλεκτρικά μπορεί να ΜΗΝ ήταν η αιτία της πυρκαγιάς στο Fremantle Highway

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου μήνα προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε πλοίο που μετέφερε 3.784 νέα αυτοκίνητα στις ακτές της Ολλανδίας, με τα 498 εξ αυτών να ήταν ηλεκτρικά.

https://youtu.be/yLSX5txqDE0

Αρχικά, ένας υπάλληλος του πλοιοκτήτη, της ιαπωνικής εταιρείας Shoei Kisen Kaisha ανέφερε ότι η φωτιά προκλήθηκε από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά ο επικεφαλής της εταιρείας διάσωσης που χειρίζεται το ναυάγιο αναφέρει ότι είναι απίθανο να προκλήθηκε από ένα ηλεκτρικό όχημα.

Το Fremantle Highway είναι ένα RoRo πλοίο με σημαία Παναμά ναυλωμένο από την K Line, και ήταν καθ’ οδόν προς τη Σιγκαπούρη από το Bremerhaven της Γερμανίας, όταν έπιασε φωτιά στις 25 Ιουλίου. Ωστόσο, ο επικεφαλής της εταιρείας διάσωσης Royal Boskalis Westminster NV, Peter Berdowski, ανέφερε ότι περίπου 900 με 1000 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών οχημάτων, διασώθηκαν.

Ο Berdowski αναφέρει ότι η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε στο όγδοο κατάστρωμα του πλοίου, από τα 12 που διαθέτει, καθώς εκεί είναι η χειρότερη ζημιά. Ωστόσο, η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμη άγνωστη.

Δες ακόμα

Δες φωτογραφίες από τα καμμένα αυτοκίνητα στο φορτηγό πλοίο

Πηγήthedriven.io

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...