H Renault teasάρει το Scenic E-Tech

Σχετικά άρθρα

H Renault ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Scenic E-Tech, δίνοντας σήμερα μια teaser φωτογραφία του μοντέλου που μας δείχνει το εμπρός μέρος του. Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του IAA Mobility στο Μόναχο, με το μοντέλο να αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Scenic Vision.

Το Scenic E-Tech electric είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Renault στο C-segment, μετά το Megane E-Tech electric. Η γαλλική εταιρία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το Scenic E-Tech electric, παρά μόνο αρκέστηκε να τονίσει ότι θα ακολουθήσει την πορεία που χάραξε το πρωτότυπο του, και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που θα ενσωματώνει τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της μάρκας, για το περιβάλλον, την ασφάλεια και την ενσωμάτωση.

Εκτός του Scenic E-Tech, στο περίπτερο της γαλλικής εταιρίας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Grand Kangoo, ενώ οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα Rafale, Austral, και Espace.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...