Ο πρώην αρχισχεδιαστής της Ferrari ενθουσιάστηκε με την Lamborghini Lanzador

Σχετικά άρθρα

Ο Frank Stephenson που κάποτε ήταν ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Ferrari, με τις F430 και FXX να φέρουν την υπογραφή του, στο νέο του video που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube σχολιάζει τον σχεδιασμό της Lamborghini Lanzador, έχοντας να πει μόνο καλά λόγια για το νέο ιταλικό δημιούργημα.

Ο ίδιος λέει πως το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν η σχεδίαση του καπό, έτσι ώστε να κάνει το μοντέλο ακόμη πιο επιθετικό. Μιλώντας για το εσωτερικό, ο Stephenson λατρεύει την προσέγγιση που εστιάζει στον οδηγό χωρίς να ξεχνάει τον χώρο του συνεπιβάτη, με τους πίσω επιβάτες να έχουν την δική τους ζώνη άνεσης.

Ο Stephenson καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Lanzador είναι ένα σχεδιαστικό θαύμα που ενσαρκώνει την ουσία Lamborghini, χαρακτηρίζοντας το ως ένα τολμηρό πείραμα που μπορεί να υπερηφανεύεται για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αξιέπαινη αεροδυναμική χωρίς να διαθέτει μεγάλες, περιττές αεροτομές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Dacia Duster

Μετά την χθεσινή διαρροή, η Dacia παρουσίασε σήμερα επίσημα την τρίτη γενιά του Duster, με το μοντέλο σχεδιαστικά να ακολουθεί τη προσέγγιση του Bigster...

Δες την Koenigsegg Jesko να κάνει ρεκόρ στην πίστα Gotland Ring

Η Koenigsegg ανακοίνωσε ότι η Jesko κατέχει πλέον το ρεκόρ γύρου στην πίστα Gotland της Σουηδίας, με το Gotland Ring να βρίσκεται στο ομώνυμο...