Η Bentley Bentayga χάνει τον W12 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Bentley παρουσίασε την MY2024 έκδοση της Bentayga, με το βρετανικό πολυτελές SUV να προσφέρεται πλέον με τον 2,9-λίτρων υβριδικό και με τον 4.000 κ.εκ V8 κινητήρα, με τον 6.000 κ.εκ twin-turbo W12 κινητήρα να μην είναι διαθέσιμος.

Το αυτοκίνητο αποκτά σύστημα τετραδιεύθυνσης, με τα καθίσματα Airline Seats να προσφέρονται πλέον σε όλες τις εκδόσεις. Πρόκειται για τα πίσω καθίσματα που σύμφωνα με την εταιρία είναι το πιο προηγμένο σύστημα καθισμάτων αυτοκινήτων στον κόσμο, με 12 ηλεκτρικούς κινητήρες και ρύθμιση 22 κατευθύνσεων.

Παράλληλα, το σύστημα κλιματισμού αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις βάση τη θερμοκρασία των σωμάτων των επιβατών και του επιπέδου υγρασίας στο πίσω μέρος. Επιπλέον τα καθίσματα χρησιμοποιούν αισθητήρες για τη μέτρηση της πίεσης σε όλη την επιφάνεια τους, κάνοντας μικρές προσαρμογές στη θέση του καθίσματος σε έξι ζώνες πίεσης, για να μειωθεί η κούραση των επιβατών σε μεγάλα ταξίδια.

Το βρετανικό SUV λαμβάνει επίσης τα συστήματα Intelligent Park Assist, 3D Surround View και Emergency Assist, με τον πίνακα οργάνων να έχει τρία νέα στυλ προβολής. Τα πατάκια είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο νάιλον που ταιριάζουν με την ποιότητα από τα πατάκια που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα. Επιπλέον, η Bentley παρουσιάζει το ηχοσύστημα Bang & Olufsen for Bentley με ήχο υψηλότερης ποιότητας και φωτιζόμενες γρίλιες ηχείων.

Το σύστημα κλιματισμού παρακολουθεί και προσαρμόζει την ποιότητα του αέρα ενώ προβλέπει την υψηλότερη ρύπανση στις σήραγγες και μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία ανακυκλοφορίας.

Υπάρχουν 8 νέα εξωτερικά χρώματα, που ανεβάζουν το σύνολο των διαθέσιμων χρωμάτων στα 112, ενώ προστίθεται ένα νέο σετ τροχών 21 ιντσών με τρία διαφορετικά φινιρίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...