Η Bentley Bentayga χάνει τον W12 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Bentley παρουσίασε την MY2024 έκδοση της Bentayga, με το βρετανικό πολυτελές SUV να προσφέρεται πλέον με τον 2,9-λίτρων υβριδικό και με τον 4.000 κ.εκ V8 κινητήρα, με τον 6.000 κ.εκ twin-turbo W12 κινητήρα να μην είναι διαθέσιμος.

Το αυτοκίνητο αποκτά σύστημα τετραδιεύθυνσης, με τα καθίσματα Airline Seats να προσφέρονται πλέον σε όλες τις εκδόσεις. Πρόκειται για τα πίσω καθίσματα που σύμφωνα με την εταιρία είναι το πιο προηγμένο σύστημα καθισμάτων αυτοκινήτων στον κόσμο, με 12 ηλεκτρικούς κινητήρες και ρύθμιση 22 κατευθύνσεων.

Παράλληλα, το σύστημα κλιματισμού αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις βάση τη θερμοκρασία των σωμάτων των επιβατών και του επιπέδου υγρασίας στο πίσω μέρος. Επιπλέον τα καθίσματα χρησιμοποιούν αισθητήρες για τη μέτρηση της πίεσης σε όλη την επιφάνεια τους, κάνοντας μικρές προσαρμογές στη θέση του καθίσματος σε έξι ζώνες πίεσης, για να μειωθεί η κούραση των επιβατών σε μεγάλα ταξίδια.

Το βρετανικό SUV λαμβάνει επίσης τα συστήματα Intelligent Park Assist, 3D Surround View και Emergency Assist, με τον πίνακα οργάνων να έχει τρία νέα στυλ προβολής. Τα πατάκια είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο νάιλον που ταιριάζουν με την ποιότητα από τα πατάκια που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα. Επιπλέον, η Bentley παρουσιάζει το ηχοσύστημα Bang & Olufsen for Bentley με ήχο υψηλότερης ποιότητας και φωτιζόμενες γρίλιες ηχείων.

Το σύστημα κλιματισμού παρακολουθεί και προσαρμόζει την ποιότητα του αέρα ενώ προβλέπει την υψηλότερη ρύπανση στις σήραγγες και μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία ανακυκλοφορίας.

Υπάρχουν 8 νέα εξωτερικά χρώματα, που ανεβάζουν το σύνολο των διαθέσιμων χρωμάτων στα 112, ενώ προστίθεται ένα νέο σετ τροχών 21 ιντσών με τρία διαφορετικά φινιρίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 11.016 Bentley Bentayga

Η Bentley ανακοίνωσε την ανάκληση 11.016 Bentayga επειδή η μονάδα τροφοδοσίας καυσίμου του κινητήρα ενδέχεται να υπερθερμανθεί και να προκαλέσει διαρροή καυσίμου, δημιουργώντας κίνδυνο...

Ανάκληση για 3.527 Bentley Bentayga

Η Bentley προχωρά στην ανάκληση 3.527 Bentayga παραγωγής μεταξύ 21 Μαρτίου 2016 και 8 Ιουνίου 2023. Αιτία της ανάκλησης είναι το γεγονός πως σε...

Μοναδική Bentley Continental GT Speed

Η Bentley κατασκεύασε μια μοναδική Continental GT Speed για να γιορτάσει τα 20στα γενέθλια της Continental GT, η οποία κυκλοφόρησε το 2003. Είναι μια...