Porsche 718 Cayman GT4 RS TAG Heuer x Porsche – Legends of Panamericana

Σχετικά άρθρα

Η Porsche σε συνεργασία με την TAG Heuer παρουσίασε την 718 Cayman GT4 RS TAG Heuer x Porsche – Legends of Panamericana, μια ειδική έκδοση της 718 Cayman GT4 RS, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 2 μονάδες.

Με αυτήν την έκδοση η Porsche τιμά την 550 Coupe που συμμετείχε στον αγώνα Carrera Panamericana του 1953. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο ασημί μεταλλικό χρώμα “Le Mans Silver Metallic”, υπάρχει το λογότυπο της TAG Heuer και μοτίβα Pegasus ως φόρος τιμής στην 550 Spyder.

Στο εσωτερικό συναντάμε πράσινες, λευκές και κόκκινες ραφές, μαρσπιέ που έχουν γραμμένη την φράση “GT4 RS Panamericana Special”, ενώ υπάρχει ραμμένο ένα παλιό αγωνιστικό κράνος στα προσκέφαλα. Στο κεντρικό υποβραχιόνιο υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο της TAG Heuer.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...