Ρολόι από την Casio εμπνευσμένο από όλα τα Honda Type R μοντέλα

Σχετικά άρθρα

H Edifice της Casio παρουσίασε ένα νέο ρολόι που αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά των Type R μοντέλων της Honda, καθώς διαθέτει πολλά ειδικά χαρακτηριστικά που αντλούν έμπνευση από τα μοντέλα επιδόσεων της ιαπωνικής εταιρίας.

Ο εξωτερικός δακτύλιος του καντράν του ρολογιού είναι βαμμένος στο κλασικό λευκό (Championship White) χρώμα, το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα Type R μοντέλα. Η Edifice πρόσθεσε ένα ταιριαστό δερμάτινο λουράκι σε λευκό ιβουάρ χρώμα, με όλους τους κωδικούς των Civic, Integra και NSX Type R να είναι χαραγμένοι στο πλάι. Στην πίσω πλευρά υπάρχει Alcantara με κόκκινες ραφές που δημιουργεί όμορφη αντίθεση.

Το περίβλημα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από carbon (CFRP), ενώ το φόντο του καντράν έχει ένα σκούρο κυψελωτό σχέδιο που θυμίζει μάσκα. Ακόμα, το καντράν διαθέτει το κόκκινο λογότυπο της Honda, σε 3D εμφάνιση, ενώ τα Type R λογότυπα βρίσκονται στον μεταλλικό δακτύλιο, στο κουμπί του χρονομέτρου και στην πίσω πλάκα, και είναι ορατά από όλες τις γωνίες.

Η Casio θα παρουσιάσει επίσημα το ρολόι κατά τη διάρκεια του Super Formula GP στην πίστα της Suzuka στις 29 Οκτωβρίου και θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες την 1η Νοεμβρίου. Η τιμή για το Edifice Honda Type R Edition είναι 55.000 γιεν (347 ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του φόρου στην Ιαπωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...