Δες το τρέιλερ του τελευταίου Gymkhana του Ken Block

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν 10 μήνες μετά τον άδικο και τραγικό θάνατο του Ken Block, δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες ένα trailer από το τελευταίο video που γύρισε ο αείμνηστος Αμερικάνος οδηγός.

Ο λόγος για το Electrikhana Two, με τον Block να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Audi S1 Hoonitron για δεύτερη φορά και να προκαλεί πανικό σε όλη την πόλη του Μεξικού.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο Gymkhana σε αυτό το σημείο, με το κανάλι της Hoonigan στο YouTube να αναφέρει ότι αυτό γυρίστηκε στα τέλη του 2022 και ήταν το τελευταίο που έκανε ο Block με την εταιρεία που δημιούργησε.

Από το παραπάνω trailer του Electrikhana Two, βλέπουμε τον Block να κατεβαίνει με το Hoonitron στην Plaza de Toros Mexico. Μετά από ένα σύντομο μοντάζ των προηγούμενων Gymkhana, το τρέιλερ μας δίνει μερικά μέρη της Πόλης του Μεξικού με τον Block να κάνει “τα δικά του”. Με αυτό, εννοώ άφθονο και ασταμάτητο driftάρισμα, μερικά άλματα, και πολύ καπνό από τα ελαστικά.

Σίγουρα το θέαμα θα αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τον Block να επιστρέφει σε δράση άλλη μια φορά.

Το Elektrikhana Two θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...