Το Tesla Model 3 το αυτοκίνητο που κόβεται πιο συχνά στα ΚΤΕΟ της Γερμανίας

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το TUV το Tesla Model 3 είναι το αυτοκίνητο που κόβεται πιο συχνά στον περιοδικό τεχνικό έλεγχο “Hauptuntersuchung”, αντίστοιχο με το δικό μας ΚΤΕΟ.

Στη Γερμανία τα καινούργια αυτοκίνητα χρειάζεται να περάσουν από ΚΤΕΟ μετά από 3 χρόνια από την αγορά τους και στη συνέχεια περνούν ΚΤΕΟ κάθε 2 χρόνια.

Το TUV ανακάλυψε πως το Tesla Model 3 είναι το αυτοκίνητο που κόβεται συχνότερα ανάμεσα σε 111 άλλα μοντέλα, στη κατηγορία των αυτοκινήτων ηλικίας 2-3 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία 10.225.866 ελέγχων, περίπου 1 στα 7 Tesla Model 3, ποσοστό 14,7%, κόπηκε από τον έλεγχο. Αυτό είναι ένα αρκετά υψηλό ποσοστό για ένα αυτοκίνητο 3 ετών και ο λόγος που κόβονται είναι εξαιτίας προβλημάτων στο σύστημα της ανάρτησης και της πέδησης.

Ακολουθεί το Dacia Logan με ποσοστό 11,4%. Ο μέσος όρος στα αυτοκίνητα αυτής της ηλικίας είναι 5,7%, με το VW Golf Sportsvan να είχε το χαμηλότερο ποσοστό απόρριψης (2%).

Η Dacia ξεχώρισε αρνητικά και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες αυτοκινήτων, αφού στις στις κατηγορίες αυτοκινήτων ηλικίας 6-7 ετών και 8-9 ετών, το Dokker είναι το αυτοκίνητο που κόβεται πιο συχνά, ενώ στις κατηγορίες αυτοκινήτων ηλικίας 10-11 ετών και 12-13 ετών το Logan σημείωσε τη χειρότερη βαθμολογία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...