Το Lada Niva αποκτά ABS και ESP

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός πως το Lada Niva κυκλοφορεί από το 1977, το ρώσικo μοντέλο αρνείται να “πεθάνει” και η εταιρία ανακοίνωσε την MY2024 έκδοση του που φέρει ESP και ABS.

Εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η AvtoVAZ, μητρική εταιρία της Lada, είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει τα συστήματα ESP και ABS, αλλά και τους αερόσακους από τα μοντέλα της, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών που προκλήθηκαν από τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, που είχαν τεράστιο αντίκτυπο στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Παράλληλα, η AvtoVAZ αναφέρει επίσης ότι το Niva αποκτά έναν ενημερωμένο κινητήρα που πληροί πλέον τους κανονισμούς Euro 5.

Το Niva Travel στη κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του αποκτά cruise control, υπολογιστή ταξιδιού, πλήρως φωτιζόμενο πίνακα οργάνων και νέες ζάντες αλουμινίου.

Το Lada Niva Legend ξεκινά στη Ρωσία από τα 927.500 ρούβλια (9.440 ευρώ), με το Niva Travel να ξεκινά από τα 1.215.000 ρούβλια (12.365 ευρώ)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lada παρουσίασε το X-Cross 5, ένα rebadged μοντέλο της κινέζικης FAW

Η Renault διέκοψε τις σχέσεις της με τη Lada εξαιτίας της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία να στρέφεται στην...

Το πρώτο ηλεκτρικό Lada είναι ένα παλιό Dacia Logan MCV

Η Lada είναι από τις τελευταίες αυτοκινητοβιομηχανίες που στρέφονται στην ηλεκτροκίνηση και η εταιρία παρουσιάζει το e-Largus prototype, το πρωτότυπο προπαραγωγής του e-Largus που...