Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Grand Thief Auto 6

Σχετικά άρθρα

Η Rockstar Games κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6. Το “Trailer 1”, μας δείχνει τα απίστευτα next-gen γραφικά του νέου παιχνιδιού, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του GTA V το 2013.

Το Trailer 1 μας πηγαίνει βόλτα στην Vice City του σήμερα, σε ένα φανταστικό Μαϊάμι, με πλάνα από την παραλία, εναέριες λήψεις, με την πανίδα, τη χλωρίδα και όλη την τρέλα και την παρανομία της θρυλικής πόλης.

Στο trailer εμφανίζεται και το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, James και Lucia, την ώρα που πραγματοποιούν ένοπλη ληστεία. Το τραγούδι “Love is A Long Road” του Tom Petty “ντύνει” το trailer.

Η Lucia είναι η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια του franchise και φαίνεται ότι η ιστορία θα ακολουθεί μια ιστορία τύπου “Bonnie-and-Clyde” καθώς η Lucia προσπαθεί να αποφύγει τις αρχές και να μην επιστρέψει ξανά στη φυλακή.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2025.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...