Νέα ταινία για την επική μάχη Lancia και Audi στο Group B

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Bruhl (The King’s Man) και ο Riccardo Scamarcio (A Haunting in Venice) ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία δράσης Race For Glory: Audi vs Lancia. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα επικεντρώνεται στην άγρια “κόντρα” μεταξύ της γερμανικής και ιταλικής εταιρίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα rally του 1983.

Το πρώτο trailer είναι αρκετά αποκαλυπτικό και σε αυτό βλέπουμε τον Scamarcio να έχει το ρόλο του διευθυντή της ομάδας της Lancia, ονόματι Cesare Fiorio. Επιπλέον, θα δεις το προσωπικό του στοίχημα να φέρει τον Walter Rohlr, που τον υποδύεται ο Volker Bruch.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Katie Clarkson-Hill, Esther Garrel και Giorgio Montanini, ενώ ο Bruhl υποδύεται το ρόλο του Γερμανού μηχανικού Roland Gumpert, ιδρυτή της Apollo Automobil.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιταλός συγγραφέας και σκηνοθέτης Stefano Mordini, σε σενάριο που συνέγραψε με τους Fillippo Bologna και Riccardo Scamarcio. Η ταινία είναι παραγωγή της Lionsgate και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες και on-demand από τις 5 Ιανουαρίου του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...