Mini Cooper SE John Cooper Works. Με σπορ εμφάνιση αλλά με την ίδια ιπποδύναμη

Σχετικά άρθρα

Την John Cooper Works έκδοση του ηλεκτρικού Cooper SE παρουσίασε η Mini, αλλά αυτό φέρνει μόνο αισθητικές αλλαγές. Μηχανικά φορά τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα με την απλή έκδοση, απόδοσης 218 ίππων με 330 Nm ροπής, με την μπαταρία των 54,2 kWh να χαρίζει αυτονομία έως 402 χλμ στο πρότυπο WLTP.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,7 δευτερόλεπτα, με το Mini Cooper SE John Cooper Works να έχει νέες ζάντες 18″, κόκκινες δαγκάνες φρένων, διακοσμητικές ρίγες και στο εσωτερικό του τα bucket καθίσματα συνδυάζουν συνθετικό δέρμα με κόκκινες ραφές και πολύχρωμο πλεκτό ύφασμα στην περιοχή των ώμων. Η φιλοσοφία μαύρου και κόκκινου συνεχίζεται στην πλεκτή επένδυση στα πάνελ των θυρών και στο ταμπλό. Η πλευρά του συνοδηγού κοσμείται με το ειδικό μοτίβο σε στυλ καρό σημαίας.

Το μοντέλο έχει τον τρόπο λειτουργίας Go-Kart Mode που αλλάζει το χρώμα της οθόνης και τον εσωτερικό φωτισμό σε κόκκινο και εκτός από τον ειδικό ήχο Go-Kart προσφέρει και βελτιστοποιημένη απόκριση του πεντάλ του γκαζιού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...