H Rivian απέλυσε υπαλλήλους από το τμήμα μπαταριών της

Σχετικά άρθρα

Η Rivian απέλυσε 20 υπαλλήλους από το τμήμα μπαταριών της, καθώς αναζητά τρόπους εξοικονόμησης κεφαλαίων για να βοηθήσει στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς πλατφόρμας R2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προαναφερθέν νούμερο αφορά λιγότερο από το 8% της ομάδας μπαταριών της Rivian, αλλά ένας εκ των απολυθέντων υπαλλήλων ήταν ο Victor Prajapti, ο επικεφαλής μηχανικός των μπαταριών, ο οποίος προηγουμένως είχε την αντίστοιχη θέση ως ανώτερος διευθυντής στην Tesla.

Η Rivian θέλει να ακολουθήσει το δρόμο της Tesla, έχοντας δηλώσει ότι θα παράγει τις δικές της μπαταρίες στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στην πολιτεία της Georgia. Ωστόσο, οι απολύσεις έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με το εάν αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν.

Επί του παρόντος, η Rivian προμηθεύεται τις μπαταρίες της από τη Samsung SDI, και τις συναρμολογεί στις εγκαταστάσεις της στο εργοστάσιο στο Ιλινόις.

Πηγήbenzinga.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...