H Lancia δίνει τη δεύτερη teaser φωτογραφία της νέας Ypsilon

Σχετικά άρθρα

Μπορεί πριν λίγες ώρες να διέρρευσε μερικώς και με τον πιο απίθανο τρόπο η νέα Ypsilon, αυτό δεν εμπόδισε τη Lancia να συνεχίσει την teasing καμπάνια της για το νέο της μοντέλο.

Από την παραπάνω φωτογραφία διακρίνουμε το εμπρός της νέας Ypsilon, το οποίο ήταν και το μοναδικό που δεν είδαμε στη χθεσινή διαρροή και μπορούμε να δούμε το φωτιζόμενο λογότυπο, που αναγράφεται ολογράφως, στο κέντρο του αυτοκινήτου. Επιπλέον, βλέπουμε τα LED φώτα ημέρας, τα οποία έχουν μια χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή, σχήματος Τ.

Ακόμα, έχουμε και μια φωτογραφία από το εσωτερικό της Lancia Ypsilon, που δείχνει τμήμα της κεντρικής κονσόλας, με την εταιρία να υποστηρίζει πως αυτή μας δείχνει το “tavolino”, ένα σύμβολο που φέρνει την αίσθηση του σπιτιού στο σπίτι και φέρει την υπογραφή της Cassina.

Μοιάζει σαν ένα τραπεζάκι που βρίσκεται ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα, επενδυμένο με ένα υλικό που μοιάζει με δέρμα, έχοντας αλουμινένιες λεπτομέρειες.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται και στην συλλεκτική έκδοση “Edizione Limitata Cassina”, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και θα κυκλοφορήσει σε 1.906 μονάδες, τιμώντας την χρονιά ίδρυσης της Lancia.

Η νέα Ypsilon εκτός από αμιγώς ηλεκτρική θα προσφέρεται και με υβριδικό κινητήρα. Τα αποκαλυπτήρια της οποίας θα γίνουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Μιλάνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...