Πιάστηκαν κλέφτες που έκλεβαν Smart στα Βόρεια Προάστια

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 13 Δεκεμβρίου 2023 στην περιοχή του Ζεφυρίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 38χρονος και 40χρονη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν όχημα, με δύο επιβαίνοντες το οποίο αναζητούνταν από τις Αρχές και πραγματοποίησαν έλεγχο.

Μετά από ενδελεχή έρευνα στο όχημα και στην κατοχή των επιβαινόντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και εξαρτήματα αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα:

  • φορητό ηλεκτρικό τρυπάνι
  • 4 κατσαβίδια
  • διάφορων τύπων εργαλεία
  • τιμόνι
  • φανάρι αυτοκινήτου
  • ένα ζευγάρι στροφόμετρα
  • μαύρο τσαντάκι

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους κινούμενοι με όχημα, αφαιρούσαν συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητα και εξαρτήματα αυτών (τιμόνια, λεβιέ ταχυτήτων, ραδιόφωνο κ.α.).

Εξιχνιάστηκαν, μέχρι στιγμής, 4 περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων από Μαρούσι, Φιλαδέλφεια, Φιλοθέη και Κηφισιά και κλοπή αυτοκινήτου από το Μαρούσι. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...