Ιδού η νέα Lancia Ypsilon

Σχετικά άρθρα

Διαρροών συνέχεια για τη νέα Ypsilon, αλλά αυτή τη φορά οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι πιο αποκαλυπτικές από ποτέ για το νέο supermini μοντέλο της Lancia, καθώς είναι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και της επίσημης φωτογράφισης του μοντέλου πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του τον ερχόμενο μήνα.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα τον Φεβρουάριο του 2024 σε μια εκδήλωση στο Μιλάνο και θα προσφέρεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και ως υβριδικό. Η ηλεκτρική έκδοση θα παράγει 156 άλογα και θα διαθέτει μπαταρία 51 kWh που θα του χαρίζει αυτονομία κοντά στα 400 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Στο εσωτερικό του θα φέρει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation), το οποίο περιγράφεται ως μια διαισθητική και αβίαστη τεχνολογία για ευκολότερη ζωή εντός του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει η Lancia, το S.A.L.A. έχει στόχο την απλοποίηση της ψηφιακής εμπειρίας και θα σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το περιβάλλον του αυτοκινήτου, απλά αγγίζοντας ένα κουμπί ή με τη φωνή σου, αλλάζοντας τις λειτουργίες του ήχου, του κλιματισμού και του φωτισμού.

Αυτό λειτουργεί σε ένα πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα που βασίζεται σε widgets. Διαθέτει δύο οθόνες, με την αρχική σελίδα να λειτουργεί ως κεντρικός πίνακας ελέγχου για τον ήχο, τον κλιματισμό και το φωτισμό, επιτρέποντας την εξατομίκευση της ατμόσφαιρας του αυτοκινήτου.

ΠηγήMasera

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...