Η Czinger ετοιμάζει ένα 4θέσιο μοντέλο και ακόμη 6 μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Η Czinger έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες του Hyper GT, ενός τετραθέσιο μοντέλου που όπως το 21C έτσι και αυτό θα χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που αναπτύχθηκε από την ίδια την εταιρεία, το οποίο διαθέτει έναν twin-turbo 2,88-λίτρων flat crank V8 κινητήρα με όριο περιστροφής της 11.000 σ.α.λ, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε τροχό του εμπρός άξονα και αποδίδει 1.250 άλογα.

Το αυτοκίνητο θα έχει περιορισμένη παραγωγή, όχι όμως τόσο μικρή όσο το 21C που θα κατασκευαστεί σε μόλις 80 μονάδες, με τον CEO της εταιρίας, Kevin Czinger, να δηλώνει πως στόχος του είναι να κατασκευάζει αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων με περιορισμένη παραγωγή, ώστε να μπορούν πάντα να προσφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας, η Czinger θέλει να έχει βγάλει στην αγορά ακόμη 6 μοντέλα, με το καθένα να είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...