Genesis X Snow Speedium concept, η χειμερινή έκδοση του πρωτοτύπου

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο του 2022 και στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στη Νέα Υόρκη, η Genesis αποκάλυψε το πρωτότυπο X Speedium Coupe, μια εξέλιξη του X Concept.

Τώρα, η premium κορεάτικη εταιρία μας δείχνει τη χειμερινή περιβολή του πρωτοτύπου, αλλάζοντας ελαφρώς το όνομα του σε Genesis X Snow Speedium concept.

Σε αντίθεση με το πράσινο Inje Green του αρχικού πρωτοτύπου, το λευκό χρώμα δείχνει καλύτερα τις αναλογίες και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Το πρωτότυπο διαθέτει κλειστή μάσκα, LED γραμμές, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες και μεγάλες ζάντες. Αυτό μας δείχνει το πως θα μοιάζουν τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρίας, με τον Luc Donckerwolke να είναι ο υπεύθυνος για την σχεδίασή του.

Η Genesis έχει δηλώσει ότι το X Speedium Coupe Concept αποτελεί τον προπομπό ενός επερχόμενου σπορ ηλεκτρικού μοντέλου που θα παρουσιάσει σύντομα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...