Η Mazda ανακαλεί 37.151 Mazda 3, CX-30, CX-60 και CX-90

Σχετικά άρθρα

Δύο ανακλήσεις ανακοίνωσε η Mazda. Η πρώτη επηρεάζει 29.740 CX-60 με τον SKYACTIV-G 2.5 κινητήρα, που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 15 Μαρτίου 2022 και 11 Ιουλίου 2023.

Αιτία της ανάκλησης η ακατάλληλη λογική της λειτουργίας ασφαλούς λειτουργίας που μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια ισχύος μετάδοσης κίνησης, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.

Η δεύτερη ανάκληση επηρεάζει 37.151 Mazda 3, CX-30, CX-60 και CX-90 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 26 Απριλίου και 23 Αυγούστου 2023.

Σε αυτά, οι εικόνες των καμερών μπροστινής, πλευρικής και οπισθοπορείας ενδέχεται να μην εμφανίζονται στην οθόνη της κεντρικής οθόνης λόγω ακατάλληλης λογικής επεξεργασίας στη μονάδα ελέγχου των καμερών. Η απώλεια εικόνων της κάμερας κατά την όπισθεν ή/και τη χρήση της οθόνης 360 μοιρών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...