Καθυστερούν οι παραδόσεις του Volvo EX30 λόγω προβλημάτων λογισμικού

Σχετικά άρθρα

Με το λανσάρισμα του EX30 στην Ελλάδα να είναι προ των πυλών, σήμερα έγινε γνωστό ότι η Volvo καθυστερεί τις παραδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού μικρού SUV της λόγω ενός προβλήματος με το λογισμικό του.

Σε επιστολή της προς τους αντιπροσώπους της, η σουηδική εταιρία αναφέρει:

Επιβεβαιώνουμε ότι η Volvo εργάζεται ακούραστα για να επιλύσει το πρόβλημα. Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, αλλά η έκδοση λογισμικού 1.2 δεν πληροί ακόμη όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις για να κυκλοφορήσει.

Η Volvo αναφέρει ότι ένας περιορισμένος αριθμός πελατών χρειάζεται να περιμένουν μερικές επιπλέον ημέρες -που θα φτάσουν έως και περίπου δύο εβδομάδες- για να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους, με την ταχεία κλιμάκωση των παραδόσεων του EX30 να έρχεται σύντομα.

Τα EX30 είναι έτοιμα να αποσταλούν τις χώρες των αντιπροσώπων μόλις επιλυθεί το πρόβλημα λογισμικού, με αυτό να επηρεάζει αγορές σε όλο τον κόσμο.

Το EX30 είναι το δεύτερο ηλεκτρικό της Volvo που αντιμετώπισε προβλήματα στο λογισμικό, μετά από ένα αντίστοιχο στο EX90.

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Volvo EX30 [Τιμές]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...