F1: Στη Ferrari o Hamilton από το 2025

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να έχεις διαβάσεις εκατοντάδες φορές μια ανάλογη είδηση, να έχει γίνει αμέτρητες φορές πρωταπριλιάτικη πλάκα, αλλά φαίνεται ότι η μεταπήδηση του Lewis Hamilton στη Ferrari είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ανανέωση

Επίσημο: Ο Lewis Hamilton στη Ferrari από το 2025

Σύμφωνα με το έγκυρο BBC, το Motorsport αλλά και το SkySports F1, οι διαπραγματεύσεις του Βρετανού πρωταθλητή της F1 βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, με το βρετανικό δημοσίευμα να αναφέρει πως η σχετική ανακοίνωση θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Το BBC αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αρκετές πηγές λένε ότι οι ισχυρισμοί για δεσμούς μεταξύ του επτά φορές πρωταθλητή και της Ferrari θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Μια συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα. Η Ferrari θέλει ο Lewis Hamilton να πλαισιώσει τον Charles Leclerc για τη σεζόν 2025.

Το BBC Sport επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια σοβαρή πιθανότητα. Πηγές δήλωσαν στο BBC Sport ότι όλα τα μέλη της ομάδας της Mercedes έχουν κληθεί σε ενημέρωση της ομάδας με το αφεντικό Toto Wolff και τον τεχνικό διευθυντή James Allison στις 14:00 GMT σήμερα. Είναι πιθανό εκεί να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Lewis Hamilton.

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο Hamilton υπέγραψε νέα επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes για το 2024 και το 2025, αλλά τώρα φαίνεται ότι η δεύτερη σεζόν μπορεί να ήταν μόνο option.

Ο John Elkann, ο πρόεδρος της Ferrari, ηγήθηκε της πρωτοβουλίας να φέρει τον Hamilton για κάτι που, εάν υλοποιηθεί η μεταγραφή τελικά, θα είναι πιθανότατα το τελευταίο κεφάλαιο μιας λαμπερής καριέρας. Ο Elkann φημολογείται πως συναντήθηκε με τον Hamilton τις προηγούμενες μέρες και συζήτησαν την πιθανή συνεργασία τους. Καταλυτικό ρόλο για την πολυπόθητη υπογραφή του Hamilton με τη Scuderia Ferrari φαίνεται να έχει παίξει και ο Fred Vasseur, με τον οποίο ο νυν οδηγός της Mercedes-AMF F1 είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα του GP2, ήτοι τη σημερινή Formula 2.

Έτσι, αν τελικά κλείσει με αίσιο τρόπο για του Ιταλούς, η ομάδα από το Maranello αναμένεται να έχει ένα εξαιρετικό και εκρηκτικό δίδυμο τη σεζόν του 2025, που θα συνδυάζει ταλέντο με εμπειρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα