Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Polestar 4 σε Ευρώπη και Αυστραλία [Τιμές]

Σχετικά άρθρα

Δέκα μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του Polestar 4 και μετά την έναρξη της παραγωγής και τις πρώτες παραδόσεις στην Κίνα στα τέλη του 2023, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και Αυστραλία.

Οι διαδικτυακές του πωλήσεις ξεκινούν με αρχική ενδεικτική τιμή τα 63.200 ευρώ και 81.500 δολάρια Αυστραλίας, αντίστοιχα. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση Long Range και τον έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένο στον πίσω άξονα.

Ακολουθεί, η έκδοση Long Range και τους δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα) και τιμή 71.200 ευρώ.

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Polestar 4 με 544 άλογα, αλλά χωρίς πίσω τζάμι

Ακόμα, το πακέτο Pilot κοστίζει 1.500 ευρώ, το πακέτο Plus 5.500 ευρώ, το πακέτο Pro 2.000 ευρώ, ενώ το Performance πακέτο κοστίζει 4.500 ευρώ, και αφορά μόνο την έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η παραγωγή για τις δύο αυτές αγορές σχεδιάζεται να ξεκινήσει προς τα μέσα του 2024, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται από τον Αύγουστο.

Στις σχετικές ειδήσεις, η σουηδική μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων επιδόσεων ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει την ως άμεσο νέο μέτοχο. Ταυτόχρονα, η Polestar τονίζει ότι η Volvo θα παραμείνει στρατηγικός εταίρος στην έρευνα και ανάπτυξη, την κατασκευή, το after sales και του εμπορικού τμήματος.

Διάβασε ακόμα

Η Volvo σταματά να χρηματοδοτεί την Polestar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...