Η Toyota ανανεώνει το Corolla Cross

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την παρουσίαση του Corolla Cross και η Toyota μας δείχνει σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Το αυτοκίνητο αποκτά επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, νέες ζάντες και προσφέρεται και σε πέντε νέα εξωτερικά χρώματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 10,1″, ψηφιακό πίνακα οργάνων, διζωνικό κλιματισμό και πανοραμική οροφή. Επίσης υπάρχει ασύρματη βάση φόρτισης κινητών τηλεφώνων, θύρες USB Type-C, νέες επενδύσεις ενώ φέρει και τη βελτιωμένη σουίτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού Toyota Safety Sense.

Μηχανικά, το μοντέλο εφοδιάζεται με δύο μηχανικά σύνολα 1,8-λίτρων, ένα υβριδικό απόδοσης 122 ίππων και ένα συμβατικό ατμοσφαιρικό απόδοσης 140 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...