Η Lynk & Co έρχεται στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Lynk & Co είναι μια κινεζο-σουηδική μάρκα αυτοκινήτων, συνιδιοκτησίας της Geely και της Volvo, και ιδρύθηκε στο Γκέτεμποργκ το 2016. Σήμερα, η Lynk & Co ανακοίνωσε ότι εντός του 2024 θα επεκτείνει τις δραστηριότητες σε 12 νέες ευρωπαϊκές αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έχει εμπορική παρουσία σε 7 χώρες: στη Σουηδία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Η Lynk & Co θέλει να πουλά τα αυτοκίνητα της σε 19 ευρωπαϊκές αγορές, και αρχικά θα την δούμε σε Ελλάδα και Ρουμανία, με σχέδια για περαιτέρω επέκταση σε Σλοβενία, Κροατία, Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Κοσσυφοπέδιο, Αλβανία και Μολδαβία έως το τέλος του 2024.

Για να γίνει αυτό, η Lynk & Co σύναψε στρατηγική συνεργασία με τη SEEAG, η οποία ενεργεί ως εισαγωγέας και διανομέας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η SEEAG είναι ένας εδραιωμένος όμιλος αυτοκινήτων με δεκαετίες εμπειρίας στην εισαγωγή, διανομή, χονδρική και λιανική πώληση αυτοκινήτων και ανταλλακτικών.

Ξεκινώντας από τη Ρουμανία και την Ελλάδα, η Lynk & Co θα φέρει πρώτα το 01, ένα compact SUV.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...