Η Zagato teasάρει το AGTZ Twin Tail, εμπνευσμένο από ένα ξεχασμένο θρύλο του Le Mans

Σχετικά άρθρα

Η Zagato ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 21 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το νέο της project, το οποίο υλοποίησε σε συνεργασία με τον Πολωνό αντιπρόσωπο υπεραυτοκίνητων La Squadra. Το μυστηριώδες grand tourer ονομάζεται AGTZ Twin Tail και -σύμφωνα με την ιταλική εταιρία- έχει τις ρίζες του στο Le Mans.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο ατελιέ του Zagato στο Μιλάνο, με την ιταλική carrozzeria (coachbuilder) να σχεδιάζει και να παράγει το αυτοκίνητο, ενώ η La Squadra θα ασχολείται με την πώληση και το μάρκετινγκ.

Η παραπάνω teaser του AGZT Twin Tail είναι πολύ θολή για να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο εκτός από την αεροδυναμική σιλουέτα του οχήματος και το μπλε χρώμα του, η Zagato τονίζει πως θα είναι “ένα αυτοκίνητο με δύο ψυχές“.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...