H Mini παρουσιάζει την έκδοση Classic του Cooper E

Σχετικά άρθρα

Όπως ολόκληρη η νέα οικογένεια μοντέλων της Mini, έτσι και το νέο Cooper E διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις, με την Classic να είναι η enty-level και να προσφέρει έντονα χρώματα αμαξώματος και φινίρισμα οροφής με αντίθεση. Η σχεδίαση του τρίθυρου μοντέλου είναι ιδιαίτερα “εκφραστική” στον χρωματισμό Sunny Side Yellow, με αντίθεση στην οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών σε λευκό χρώμα.

Σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού, οι επιφάνειες του ταμπλό καλύπτονται με δίχρωμο μαύρο και μπλε πλεκτό υλικό, που δημιουργεί μια κομψή αντίθεση με τα υψηλής ποιότητας καθίσματα από συνθετικό δέρμα Vescin. Διατίθενται σε γκρι ή μαύρο χρώμα με διάτρητο μοτίβο πιε-ντε-πουλ.

Μηχανικά, το Cooper E στην έκδοση Classic παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 135 kW (184 ίππων) και μέγιστη ροπή 290 Nm, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7,3 δευτ..

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 40,7 kWh και εξασφαλίζει αυτονομία έως 305 χλμ. στον κύκλο δοκιμών WLTP, καθώς η συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας ανακοινώνεται στα 14,3-13,8 kWh/100 χλμ.

Για τη φόρτιση της, χρειάζονται 28 λεπτά σε φορτιστή συνεχούς ρεύματος (DC) με ισχύ έως 75 kW για να ανακτήσει την ενέργειά της από το 10 έως το 80%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...