H Tesla ετοιμάζει τον μεγαλύτερο Supercharger σταθμό παγκοσμίως, με 164 φορτιστές

Σχετικά άρθρα

Η Tesla έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει έναν τεράστιο Supercharger σταθμό στην Καλιφόρνια, που θα διαθέτει 164 θέσεις φόρτισης, και θα γίνει ο μεγαλύτερος σταθμός παγκοσμίως μετά την ολοκλήρωσή του.

Θα βρίσκεται στην περιφέρεια Kern της πολιτείας, και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Lost Hills έξω από τον αυτοκινητόδρομο 46, κοντά στη διασταύρωση με το I-5. Ο Supercharger σταθμός θα περιλαμβάνει ηλιακούς συλλέκτες, drive-through φορτιστές και μερικά Megapacks της Tesla για την αποθήκευση της ενέργειας που συλλέγεται από τον ήλιο.

Η Tesla φέρεται να ετοιμάζει και ένα ηλιακό πάρκο βόρεια του σταθμού φόρτισης, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

Επί του παρόντος, ο Harris Ranch Supercharger στην Coalinga της Καλιφόρνια είναι ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης της Tesla με 98 σημεία φόρτισης, ενώ ακολουθεί ένας Supercharger σταθμός 84 θέσεων στο Quartzsite της Αριζόνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...