Στο σφυρί μια υπερσπάνια Spyker C8 Laviolette LM85 του 2009

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Spyker να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και να έχει πτωχεύσει, παρά την τελευταία προσπάθεια των Ρώσων, αλλά τουλάχιστον έχει βγάλει μερικά αξιόλογα και ξεχωριστά μοντέλα στο παρελθόν με άπειρες λεπτομέρειες να χαζέψεις στις φωτογραφίες.

Όπως για παράδειγμα η συγκεκριμένη C8 Laviolette LM85 του 2009, που είναι το 5o από τα 14 της έκδοσης LM85 που παρήχθησαν και μια από τις συνολικά 15 Spyker που διέθεταν ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα πέδησης.

Η C8 Laviolette LM85 αποτελεί την έκδοση παραγωγής του αγωνιστικού Squadron GT2 που συμμετείχε στον 24ώρο αγώνα του Le Mans το 2002, και είναι βαμμένο στα χρώματα του αγωνιστικού, έχοντας το χαρακτηριστικό Spyker Burnt Almond πορτοκαλί χρώμα.

Μηχανικά, διαθέτει τον 4,2-λίτρων V8 κινητήρα της Audi με 400 άλογα και συνδυάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο της Getrag, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς, μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης της Drexler.

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 2.072 χλμ. και θα βγει προς πώληση από τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s στο Μαϊάμι στις αρχές του ερχόμενου μήνα, με εκτιμώμενη τιμή πώλησης μεταξύ 400.000 και 500.000 δολαρίων.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...