H Fiat μετονομάζει το τωρινό Panda σε Pandina

Σχετικά άρθρα

Με τον ερχομό του νέου Panda να πλησιάζει η Fiat ανακοίνωσε σήμερα πως μετονομάζει την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου σε Pandina, αφού θα συνεχίσει να το προσφέρει παράλληλα με το νέο μοντέλο.

Το νέο Panda θα προσφέρεται μονάχα ως αμιγώς ηλεκτρικό και η υπάρχουσα γενιά του, που βρίσκεται στη παραγωγή εδώ και 13 χρόνια, θα παραμείνει στην παραγωγή τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Το Pandina αναβαθμίζεται και φέρει στον βασικό του εξοπλισμό ένα πακέτο υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS). Αυτό περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων. Επιπρόσθετα υπάρχουν πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και αισθητήρας φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό πίνακας οργάνων 7″ που έχει τρία διαφορετικά layout, ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7″ στο ταμπλό. Τα καθίσματα από την πλευρά τους έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Το μοντέλο θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας, με την παραγωγή του να αυξάνεται κατά 20% προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, το Pandina θα γίνει διαθέσιμο για παραγγελία από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...

Η Fiat εξετάζει να προσθέσει υβριδική έκδοση στο 500e

Τα σημάδια της επιβράδυνσης της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ολοένα και πληθαίνουν, κάτι που φέρνει πολλές εταιρίες στην επανεξέταση της στρατηγικής τους και την...

Η Fiat παρουσιάζει το 500 Tributo Trepiuno

Πριν ακριβώς 20 χρόνια και στην πρεμιέρα της έκθεσης της Γενεύης του 2004, η Fiat παρουσίασε στο περίπτερο της το Trepiuno, ένα concept που...