Η Fiat θα αναβαθμίσει το Panda για να συνεχίσει να το πουλά

Σχετικά άρθρα

Από τον από τον Ιούλιο του 2024 θα τεθούν σε ισχύ κανονισμοί (γνωστοί και ως GSR2 standards) της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα απαιτούν κάθε αυτοκίνητο που θα πωλείται στις χώρες-μέλη της να είναι εξοπλισμένα με έξυπνο περιοριστή ταχύτητας (Intelligent Speed Assistant ή ISA), όπως επίσης και με ένα “τύπου μαύρο κουτί”. Επιπλέον, από τα τέλη του έτους θα πρέπει διαθέτουν hardware και software, ώστε τα αυτοκίνητα να είναι μονίμως “συνδεδεμένα”.

Αυτό σημαίνει ότι κάποια μοντέλα που κυκλοφορούν αρκετά χρόνια θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν, και ένα εξ αυτών είναι η τρέχουσα γενιά του Panda, η εμπορική πορεία του οποίου ξεκίνησε το 2012.

Έτσι, εκτός της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του νέου Panda, που θα αποκαλυφθεί μέσα στο καλοκαίρι, η Fiat θα συνεχίσει να προσφέρει το συμβατικό της μοντέλο τουλάχιστον μέχρι το 2026, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα.

Αυτό επιβεβαιώνει και τα σχόλια των ιταλικών συνδικάτων πριν από μερικές εβδομάδες για το μέλλον του μοντέλου στο εργοστάσιο Pomigliano. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε πιθανότατα το αναβαθμισμένο μοντέλο, ενώ παρατηρούμε το αρκετά διαφορετικό ταμπλό, από το μοντέλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες.

Διάβασε ακόμα

Νομοθεσία της ΕΕ θα περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις του Alpine A110 στην Ευρώπη

Πηγήautomoto.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...