Αίτηση πτώχευσης η Next.e.Go Mobile

Σχετικά άρθρα

Η γερμανική Next.e.Go Mobile ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την απόφασή της να καταθέσει αίτηση για έναρξη διαδικασίας αφερεγγυότητας στο αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο του Άαχεν.

Σύμφωνα με την εταιρία, η απόφαση να υποβληθεί αίτηση για την έναρξη της διαδικασίας αφερεγγυότητας έρχεται σε ένα πλαίσιο πρόσφατων δυσμενών εξελίξεων και προκλήσεων στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων, αστάθειας στις κεφαλαιαγορές, που επιδεινώνεται από την πρόσφατη κατάσταση που επικρατεί σε άλλους παράγοντες στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Επιπλέον, δεδομένου του δυσμενούς περιβάλλοντος της αγοράς, τα μέσα χρηματοδότησης που βασίζονται σε μετοχές που ήταν εξασφαλισμένα από την εταιρεία δεν μπορούσαν να αποδώσουν στο αναμενόμενο επίπεδο και ρυθμό.

Υπό το φως αυτών των συνθηκών, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της e.GO έλαβαν την απόφαση να κινήσουν τη διαδικασία αφερεγγυότητας για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με το τοπικό ρυθμιστικό πλαίσιο.

Αυτό σημαίνει πως το εργοστάσιο που ήθελε να κατασκευάσει η εταιρία στην Ελλάδα δεν θα συμβεί.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Η Next.e.Go Mobile θα κατασκευάζει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα και στην Ελλάδα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...