Ο Mate Rimac παρέλαβε την προσωπική του Nevera

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Mate Rimac έκανε γνωστό ότι παρέλαβε σήμερα την προσωπική του Nevera, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Επιτέλους, το καθημερινό μου αυτοκίνητο είναι έτοιμο.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις μοναδικές προδιαγραφές του ηλεκτρικού hypercar, με τον ιδρυτή της Rimac να επιλέγει ένα σκούρο κόκκινο χρώμα στο εκτεθειμένο carbon, που συνδυάζεται με άβαφα στοιχεία από το ίδιο υλικό.

Η προσθήκη της σημαίας της Κροατίας στους καθρέφτες αποτίει φόρο τιμής τόσο στην προέλευση του αυτοκίνητου όσο και στην πατρίδα του Mate Rimac, αν και έχει γεννηθεί στην πόλη Livno, της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία σήμερα βρίσκεται στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Επιπλέον, στο προφίλ υπάρχει το όνομα του Nevera με κόκκινο χρώμα, κάτι που διασφαλίζει ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Στο εσωτερικό, ο Rimac έχει επιλέξει μαύρες και κόκκινες Alcantara επενδύσεις με κόκκινες ραφές. Το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μαύρο φινίρισμα, ενώ το κάθισμα του συνοδηγού είναι διακοσμημένο με κόκκινο χρώμα. Στα προσκέφαλα υπάρχουν τα εμβλήματα M8 και K8, που αντιπροσωπεύουν τα αρχικά του Mate και της συζύγου του, Kate (Katarina).

Μια ακόμα ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι η φιγούρα μιας γυναίκας ραμμένη στο ταμπλό, που είναι από το πορτρέτο της Solinjanka – μιας γυναίκας από την αρχαία πόλη Solin. Η προτομή φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ζάγκρεμπ και πιστεύεται ότι απεικονίζει τη νεαρή Plautilla, σύζυγο του Ρωμαίου αυτοκράτορα Caracalla.

Να θυμίσω ότι το Rimac Nevera αποδίδει 1.914 ίππους και 2.360 Nm ροπής, με το βάρος του να ανέρχεται σε 2.300 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...