Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι “θέμα χρόνου” να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Red Bull.

Στα δύο πρώτα GP της σεζόν, η Ferrari ήταν η ομάδα που ήταν πιο κοντά στη Red Bull, με τον Carlos Sainz να τερματίζει τρίτος στο Μπαχρέιν, 25 δευτερόλεπτα πίσω από τον Max Verstappen και ο Leclerc να ήταν τρίτος στη Σαουδική Αραβία, 18 δευτερόλεπτα μακριά από τον Ολλανδό.

Νομίζω ότι κάνουμε μικρά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν κοιτάξω πίσω τους τελευταίους έξι, επτά μήνες, είμαστε η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο και σιγά σιγά μειώνουμε τη διαφορά. Η διαφορά είναι ακόμα αρκετά μεγάλη, αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να βάλουμε τη Red Bull κάτω από λίγο μεγαλύτερη πίεση,

είπε ο Leclerc που απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ferrari να παρουσιάσει σημαντικές αναβαθμίσεις στο GP της Αυστραλίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πολλά νέα πράγματα στη Μελβούρνη, οπότε χωρίς νέα πράγματα νομίζω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά μεγιστοποιώντας το πακέτο μας αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν, εδώ είμαστε. Θα πρέπει πιθανώς να περιμένουμε και να δούμε όποτε έχουμε νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο, τι είδους βήματα κάνουμε προς τα εμπρός. Και ελπίζουμε ότι αυτό θα μας φέρει πιο κοντά στη Red Bull.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...