Επίσημο: Ο Zak Brown παραμένει CEO της McLaren Racing μέχρι το 2030

Σχετικά άρθρα

H McLaren Racing ανακοίνωσε ότι ο Zak Brown υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την εταιρία και παραμένει διευθύνων σύμβουλος της, διατηρώντας τον συνολικό έλεγχο της ομάδας της Formula 1 μέχρι το 2030.

Ο Αμερικανός εντάχθηκε στην ομάδα του Woking το 2016, αρχικά ως εκτελεστικός διευθυντής του McLaren Technology Group πριν αναλάβει την τρέχουσα θέση του, ως διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing στα μέσα του 2018.

Υπό την ηγεσία του, η McLaren έχει επεκτείνει μαζικά τις αγωνιστικές δραστηριότητές της, έχοντας παρουσία στο IndyCar, την Formula E και το Extreme E, μαζί -φυσικά- με την ομάδα της F1.

Σε δηλώσεις του μετά την ανανέωση της θητείας του, Brown δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να ηγούμαι της McLaren Racing και που είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής αγωνιστικής ομάδας.

Είναι προνόμιο να εργάζομαι μαζί με ταλαντούχους άνδρες και γυναίκες σε όλες τις διαφορετικές σειρές αγώνων της McLaren Racing. Μαζί, θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τα όρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να αγωνιζόμαστε για τις υψηλότερες επιδόσεις εντός και εκτός πίστας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...