Παρουσιάστηκε το one-off Automobili Pininfarina Battista Reversario

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη στιγμή που η Automobili Pininfarina παρουσίασε το Battista, με τις παραδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού ιταλικού hyper GT να ξεκινούν το καλοκαίρι του 2022.

Σήμερα, η ιταλική εταιρία μας δείχνει το Battista Reversario, εμπνευσμένο από το Battista Anniversario και την έννοια της ισορροπίας, και είναι η πιο μοναδική παραγγελία που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα. Επιπλέον, είναι η κορυφή της φιλοσοφίας Dream Cars. Made Real της Automobili Pininfarina, κάνοντας πράξη τις πιο μοναδικές επιθυμίες των πελατών της.

Κάθε χειροποίητο όχημα που βγαίνει από το ατελιέ Cambiano της Automobili Pininfarina είναι μια μοναδική έκφραση της προσωπικότητας του κάθε πελάτη. Το Battista Reversario χρησιμεύει ως υπόδειγμα σε αυτό, επιδεικνύοντας την πολυπλοκότητα της εξατομίκευσης που είναι διαθέσιμη στους πελάτες.

Κατά τη δημιουργία του Battista Reversario, ο πελάτης, μαζί με τους σχεδιαστές της Automobili Pininfarina, δημιούργησε ένα κατά παραγγελία όχημα που δεν θα επαναληφθεί ποτέ. Η συλλογή οχημάτων του πελάτη περιλαμβάνει ήδη το 5ο -από τα συνολικά πέντε που βγήκαν στην παραγωγή- Battista Anniversario.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Battista Reversario είναι ο χρωματικός συνδυασμός του, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να είναι το αντίστροφο του μοναδικού σχεδιαστικού και χρωματικού θέματος του Battista Anniversario. Το κάτω μέρος του σώματος είναι βαμμένο σε λευκό Bianco Sestriere χρώμα, ενώ το πάνω μέρος του σώματος έχει βαφτεί σε γκρι Grigio Antonelliano χρώμα.

Οι ρίγες είναι είναι σε μπλε Iconica Blu χρώμα, ενώ υπάρχουν κατά παραγγελία επιγραφές, συμπεριλαμβανομένου του Reversario, που εμφανίζονται τόσο εμπρός όσο και “σε ανάκλαση” στα πλαϊνά φτερά και στο κάτω μέρος της πίσω αεροτομής.

Εσωτερικά, τα καθίσματα Pilota είναι επενδυμένα με λευκή Alcantara, ενώ υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες σε μπλε Iconica Blu χρώμα, όπως το στήριγμα της ποτηροθήκης, την οροφή και τις ζώνες ασφαλείας.

Το Battista Reversario συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό σετ αποσκευών τριών τεμαχίων, που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής του πελάτη. Ο χαρτοφύλακας, η τσάντα για το Σαββατοκύριακο και η τσάντα κοστουμιού είναι όλα σε μαύρο δέρμα, διακοσμημένα με μπλε Iconica Blu μπορντούρα και εκρού Alcantara.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...