Τόσο η CEO της GM Mary Barra, όσο και ο νέος αρχιμηχανικός της Corvette Tomy Roma, συμφωνούν πώς αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα νόημα να βγάλουν στην αγορά μια ηλεκτρική έκδοση της Corvette.
Ο Roma είπε πως μια ηλεκτρική Corvette θα είχε νόημα μόνο εάν βελτίωνε την απόδοση του αυτοκινήτου ή εάν το απαιτούσαν οι πελάτες. Προς το παρόν, κανένα από τα δύο δεν φαίνεται να ισχύει.

Όπως είπε:
Μιλάμε πολύ γι’ αυτό. Μιλάω γι’ αυτό με οπαδούς και λάτρεις της Corvette, με φίλους μου, με άλλους μηχανικούς. Δεν πρόκειται να δημιούργησε μια ηλεκτρική Corvette μόνο για πούμε πως το κάναμε. Η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης πρέπει να κερδίσει τον δρόμο της. Πρέπει να κάνει το αυτοκίνητο καλύτερο με κάποιο τρόπο που οι πελάτες θα ανταποκριθούν.
Η Mary Barra υποστήριξε αυτή τη δήλωση λέγοντας:
Θα καθοδηγηθούμε από τον καταναλωτή, αλλά τα σχέδια που έχουμε θα μας οδηγήσουν εκεί.
Παράλληλα η Barra είπε πως η GM εξακολουθεί να θέλει την γκάμα της να είναι πλήρως ηλεκτρική μέχρι το 2035, παρά το γεγονός πως ο ρυθμός ζήτησης για νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσιάζει πτώση.
