Spy Video: Mclaren P11

Σχετικά άρθρα

p11-video

Οι δοκιμές της Mclaren P11 συνεχίζονται και σήμερα διέρρευσε και video από τις δοκιμές της στην παγωμένη Σκανδιναβία. Με κωδικό όνομα P11 από την βαριά κάλυψη δεν φαίνονται και πολλά πράγματα σχετικά με την εξωτερική σχεδίαση του νέου supercar.

To P11 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της McLaren μετά την διακοπή της συνεργασίας της με την Mercedes-Benz και σκοπεύει να πουλήσει 4.000 αυτοκίνητα το χρόνο. Μηχανικά αναμένεται ένα V8 κινητήρας δανεισμένος από την Mercedes απόδοσης 550 ίππων ενώ, αν παρατηρήσετε καλά το video, θα ακούσετε ότι χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων -τεχνολογίας μάλλον F1. Η τιμή της θα κυμαίνεται περίπου στις 400.000€ ενώ το ντεμπούτο της αναμένεται να γίνει την άνοιξη με την παραγωγή της να ξεκινά το 2010 με άμεσο ανταγωνιστή την Ferrari F430, την Lamborghini Gallardo LP 560-4 και την Mercedes-Benz SLC. Δείτε το video που ακολουθεί.

[Πηγή: worldcarfans.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...