Faralli & Mazzanti’s Vulca S

Σχετικά άρθρα

fm-vulca-s-11-custom

Τι και αν η οικονομική κρίση έχει “χτυπήσει” πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, η αγορά των supercars φαίνεται ότι μένει αλώβητη από αυτήν αφού ακόμη ένα supercar έκανε την εμφάνιση του σήμερα. Ο λόγος για το νέο Vulca S που έκανε το ντεμπούτο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Vicenza (Salone Internazionale del Lusso).

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 7.5 λίτρων V12 κινητήρα απόδοσης 630 ίππων με 80 κιλά ροπής. Αυτά είναι αρκετά ώστε να επιταχύνουν το αυτοκίνητο από στάση στα 100χλμ σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα.

Το νέο αυτοκίνητο της Faralli & Mazzanti’s είναι εντελώς χειροποίητο και κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Εφοδιάζεται με ζάντες ΟΖ, ενώ χρησιμοποιεί ένα σύστημα δεδομένων της AIM Sportline.Το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED μπροστά πίσω, ενώ εξωτερικά εκτός του πρωτότυπου σχεδιασμού του, ξεχωρίζουν οι τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια συνδυάζεται με έναν ρετρό σχεδιασμό αφού υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, ξύλινες επενδύσεις, bucket καθίσματα καθώς και με 2 LCD οθόνες στο κέντρο του ταμπλό. Αν προσέξετε στις φωτογραφίες, το καντράν απουσιάζει μπροστά από το τιμόνι, αφού τον ρόλο αυτόν τον έχει αναλάβει η πάνω LCD.

Μόνο 10 αυτοκίνητα θα βγούνε στην παραγωγή με το κάθε αυτοκίνητο να έχει ειδικό ταμπελάκι στο εσωτερικό του. Η τιμή πώλησης του θα κυμαίνεται κοντά στις 340.000€.

[via]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Ιάπωνας Ken Okuyama παρουσίασε στη Villa d’Este το Kode61 Birdcage

Μετά τα Kode0 και Kode57, ο Ιάπωνας σχεδιαστής Ken Okuyama παρουσίασε στο φετινό Concorso d'Eleganza, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Villa d'Este, που...