Ξεκίνησε πάλι το εργοστάσιο της Saab

Σχετικά άρθρα

Μια καινούργια σελίδα για την ιστορία της Saab άνοιξε σήμερα. Το εργοστάσιο του Trollhättan στην Σουηδία ξεκίνησε πάλι την λειτουργία του μετά την αναγκαστική διακοπή 7 εβδομάδων έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μετάβαση στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς αφού η Spyker έσωσε στο παρά πέντε την Σουηδική φίρμα.

Το πρώτο μοντέλο που παράχθηκε ήταν το νέο Saab 9-5 saloon ενώ παραβρέθηκαν εκεί ο διευθύνων σύμβουλος της Spyker Cars, Victor Muller, ο πρόεδρος της Saab, Jan Ake Jonsson και ο διευθυντής του εργοστασίου του Trollhättan, Gunnar Brunius. Το 9-5 που παράχθηκε θα είναι μέρος των αυτοκινήτων που θα κάνουν test drive προτού το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα αργότερα μέσα στο 2010.

Στο ίδιο εργοστάσιο εκτός της Saloon έκδοσης του 9-5 θα κατασκευαστούν ακόμη 4 μοντέλα της Saab με το νέο 9-5 SportWagon να προστίθεται στην λίστα στις αρχές του επόμενου έτους. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: Saab]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...