Μια ημέρα θέλει ακόμη για να ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης της Λειψίας και η Audi έδωσε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες και φωτογραφίες από το ανανεωμένο TT. Οι αλλαγές που έγιναν τόσο στην coupe όσο και στην roadster έκδοση περιλαμβάνουν αλλαγές στην εξωτερική και στην εσωτερική σχεδίαση καθώς και στα μηχανικά μέρη, με τον 2.0 λίτρων TFSI των 200 ίππων να αντικαταστείτε με τον 2.0 TSI με τα 211 άλογα ο οποίος καταναλώνει λιγότερη βενζίνη αφού χρειάζεται μόλις 6.6 λίτρα/100 χλμ. Καταργείτε ο ατμοσφαιρικός 3.2 λίτρων ενώ στην γκάμα παραμένουν ο 1800αρης TFSI με 160 άλογα καθώς και δυνατός 2.0 λίτρων TFSI στην έκδοση TTS με τα 272 άλογα και ο 2.5λιτρος του TT-RS με τα 340 άλογα.

Στιλιστικά τώρα, εξωτερικά το αυτοκίνητο διαθέτει νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά ενώ ο πίσω διαθέτει ενσωματωμένο διαχύτη. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα πλέον διαθέτουν φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ενώ τα πίσω έχουν επανασχεδιαστεί ελαφρώς. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την μπροστά γρίλια η οποία είναι πλέον βαμμένη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, με τις νέες απολήξεις των εξατμίσεων και με τα 4 νέα χρώματα Scuba Blue, Oolong Gray, Volcano Red και Dakota Gray.

Στο εσωτερικό έχουν γίνει πολύ μικρές αλλαγές που περιλαμβάνουν νέους χρωματισμούς, διακοσμητικά αλουμινίου και νέο τύπου δέρματος ο οποίος έχει επεξεργαστεί κατάλληλα για να αντέχει στην ηλιακή θερμότητα. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: Audi]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)