Τρεις εβδομάδες έχουνε περάσει περίπου, από τότε όπου η έλαβε χώρα η έκθεση αυτοκινήτων Concours d’Elegance στο Pebble Beach όπου ανάμεσα στα εκθέματα είδαμε την νέα Bugatti Veyron SS αλλά και την Porshe 918 Spyder. Αρχές καλοκαιριού, είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι η Ferrari θα παρουσίαζε εκεί την ανοικτή έκδοση της 599 αλλά δυστυχώς, τουλάχιστον εμείς, δεν είδαμε κάτι.

Παιχνίδια συνωμοσίας ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις, τις τελευταίες ημέρες οι φήμες αυτές αναζωπυρώθηκαν αφού κυκλοφόρησε ένα mail γραμμένο από τον πρόεδρο της Ferrari Βορείου Αμερικής, Marco Mattiacci, το οποίο αναφέρει ότι η 599 Roadster βρίσκεται προ των πυλών. Το mail μάλιστα αναφέρει ότι το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε σε μια ιδιωτική εκδήλωση κατά την διάρκεια του Pebble Beach σε μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Σύμφωνα πάντα με το mail, το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Quail Meadows λίγο έξω από το Pebble Beach και θα βγει σε παραγωγή σε συλλεκτική έκδοση. Ο κινητήρας του θα είναι ο V12 6.0 λίτρων της κλειστής έκδοσης αλλά θα αποδίδει 670 άλογα όπως αυτός της έκδοσης 599 GTO. Η οροφή θα είναι υφασμάτινη και το χρώμα της είναι ένα ιδιαίτερο κόκκινο Rosso Fuoco το οποίο έχει και ασημένιες λεπτομέρειες σε κάποιο από τα πολλά στρώματα βαφής.

Μόλις 100 αυτοκίνητα θα βγούνε στην παραγωγή με την τιμή της να ξεκινά γύρω στις €350.000 (χωρίς ΦΠΑ). Για να δούμε τι ετοίμασαν πάλι εκεί στο Maranello. Λέτε να πας την παρουσιάσουν τελικά στο Παρίσι;

[Πηγή: luxury4play.com | via: 0-60mag.com]