Ο Fernando Alonso και ο Felipe Massa πήραν το δικό τους Abarth 695 Tributo Ferrari

Σχετικά άρθρα

H Ferrari μετά την εκπληκτική απόδοση των δύο πιλότων της στην Monza, αποφάσισε να κάνει δώρο από ένα Abarth 695 Tributo Ferrari στους δύο οδηγούς της Formula 1, Fernando Alonso και Felipe Massa. Θα μου πεις, ολόκληρη Scuderia παλιά τους έκανε δώρο Ferrari και Maserati και τώρα τους δίνει μόνο ένα Fiat-άκι; Αυτό το Fiat-άκι όμως δεν είναι όπως τα άλλα αφού κοστίζει κοντά στα €35.000 στην Αγγλία και €46.000 στην Ισπανία. Με 180 άλογα, είναι ένα καλό καθημερινό αυτοκίνητο πόλης για τους δύο superstar της.

Να σου θυμίσω ότι το Abarth 695 Tributo Ferrari παρουσιάστηκε στην Φρανκφούρτη το 2009, θα βγει στην παραγωγή σε μόλις 152 μονάδες και εφοδιάζεται με έναν 1400αρη turbo κινητήρα απόδοσης 180 ίππων με 23 κιλά ροπή ο οποίος διαθέτει εξάτμιση με μεταβλητό back pressure. Η κίνηση μεταφέρεται στους μπροστά τροχούς με έναν νέο ηλεκτρομηχανικό κιβώτιο MTA (Manual Transmission Automated) με τις αλλαγές να γίνονται μόνο μέσω των paddles πίσω από το τιμόνι.

[Πηγή: Fiat | Live Photos via: autoblog.comautoblog.nl]

Δελτίο Τύπου(κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...