Ετοιμάζεται το Audi RS1

Σχετικά άρθρα

Ακόμη έκδοση S1 δεν είδαμε και οι φήμες ήδη θέλουν την Audi να εργάζεται πάνω στο RS1. H sport έκδοση θα χρησιμοποιεί ένα τροποποιημένο πάτωμα PQ25 ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τετρακίνηση. Στην ουσία, η Audi θα παραλείψει την έκδοση S1 και έτσι θα βγάλει στην παραγωγή μόνο την RS έκδοση του A1, αφού ο 1400αρης TSI με τα 180 άλογα, τοποθετήθηκε στην έκδοση 1400 TFSI. Να σημειώσω ότι και το Polo R, αν θα βγει ποτέ στην παραγωγή, θα έχει το ίδιο σασί αφού και αυτή η έκδοση θα είναι τετρακίνητη.

Μηχανικά, το Audi A1, θα φορά τον γνωστό μας 2.0λιτρο TFSI του ομίλου με την ιπποδύναμη να κυμαίνεται γύρα στα 220 άλογα, λίγα περισσότερα από τα 211 του Mini Cooper John Cooper Works, βασικού ανταγωνιστή του Audi RS1.

Στιλιστικά να περιμένεις επιθετικό bodykit παρόμοιο με τα μεγαλύτερα αδέρφια του, ενώ αν τελικά οι φήμες βγούνε αληθινές, θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2012.


[Πηγή: Auto Bild | Photo Copyright: theophiluschin.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...